DOBROVOLNICÍ V CESTOVNÍ AGENTUŘE

09.07.2013 21:29

Kostarika - duha

Hledám dobrovolnici

na výpomoc s vedením malé cestovní agentury v Kostarice během zdejší sezóny 2013/2014.

Období:

listopad 2013 - březen 2014

Minimální pobyt: 1 měsíc

Koho hledám: ženu se zájmem o cestování a přírodu.

Potřebné znalosti: dobrá práce s PC, aktivní znalost anglického nebo španělského jazyka. Zkušenosti s administrativou či přímo s prací v cestovní kanceláři jsou vítány.

Pracovní doba: 5 dní v týdnu, 6 hodin denně (samozřejmě je možné v případě potřeby upravit).

Pracovní náplň: pomoc s vyřizováním nových objednávek, většinou písemný kontakt s klienty a dodavately, příprava informačních materiálů, shromažďování aktuálních informací o turistických oblastech a atrakcích, aktualizace webových stránek a facebooku, pomoc s marketingem a účetnictvím. Tvorba fotoprezentací, videa apod.

Co nabízím: získání praxe v atraktivním prostředí tropické země, velmi blízké seznámení se zdejší kulturou, klidné prostředí kostarického venkova, na okraji menšího národního parku, cca 1,5 hodiny jízdy hromadnou dopravou od pláží Tichého oceánu. Podělím se s Vámi o znalosti o této zemi nashromážděné za posledních šest let mého pobytu zde, včetně velmi jedinečných tipů, které Vám umožní poznat Kostariku i z jiné stránky než jako běžný turista. Během volných dní Vám nabízím rezervaci služeb, vstupů a sportů za neto ceny mé cestovní agentury, kde můžete ušetřit desítky až stovky dolarů na každé cestě.

Ubytování: nabízím prosté ubytování v typickém venkovském domku, vlastní pokoj, sdílené jednoduché sociální zařízení a obývací prostory. Možnost využití pračky a kuchyně. Připojení k internetu.

Plná penze za příspěvek Kč 2000,--/měsíc  Důvod: bohužel náklady na stravu jsou v Kostarice vyšší než v České republice, Německu nebo USA, proto jsem nucena přistoupit k tomuto příplatku, jelikož aktuální příjmy mé agentury prozatím jen stěží pokrývají náklady na živobytí

V případě zájmu mne prosím kontaktujte emailem na jana@bajecna-kostarika.com či skypem na janare13.

Kostarika - pláž s upravenou cestičkou - Manuel Antonio